U

Start » Strategisk order från Trafikverket på SecuriCDS ZoneGuard

Strategisk order från Trafikverket på SecuriCDS ZoneGuard

Advenica har mottagit en betydelsefull, mindre order från den svenska statliga förvaltningsmyndigheten Trafikverket.

Trafikverket ämnar att utvärdera Advenicas Cross Domain Solutions-produkt SecuriCDS ZoneGuard i ett av sina infrastrukturprojekt. Detta är en viktig order för Advenica för att påvisa fördelarna med våra lösningar i syfte att adressera informationssäkerhetsutmaningarna i samband med den pågående digitaliseringen inom kritisk infrastruktur. 

”Vi ser detta som en oerhört viktig milstolpe för vår nyaste produktfamilj, Cross Domain Solutions, och speciellt för SecuriCDS ZoneGuard. Vi ser med tillförsikt framemot att tillmötesgå Trafikverkets krav och vi kommer att göra vårt yttersta för att de som kund ska bli nöjda med oss som leverantör och med funktionaliteten i våra lösningar.”, säger Anders Strömberg, VP Marketing, Advenica AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Einar Lindquist, VD, Advenica AB, +46 (0)704-29 98 39, einar.lindquist@advenica.com 

Om Advenica

Advenica är en ledande europeisk leverantör av cybersäkerhet. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer avancerade cybersäkerhetslösningar som förhindrar intrång, stöld och dataläckage vid informationsutbyten och möjliggör därmed samverkan mellan och inom nationer, organisationer och system med höga säkerhetskrav. www.advenica.com

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq OMX First North Premier med kortnamnet ADVE. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. www.penser.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.