U

Start » Ny ordförande i Advenicas valberedning inför årsstämman 2021

Ny ordförande i Advenicas valberedning inför årsstämman 2021

I ett pressmeddelande den 30 oktober 2020 meddelade Advenica hur valberedningen inför årsstämman 2021 skulle se ut. Nu har det tagits ett nytt beslut om vem som blir valberedningens ordförande och Anders Berglund kommer att ersätta Emma Linde på denna post.

Valberedningen består därmed av följande personer:

  • Anders Berglund, utsedd av familjen Linde, valberedningens ordförande.
  • Fredrik Rapp, eget innehav,
  • Mårten Persson, eget innehav samt
  • Per Wargéus, styrelseordförande för Advenica AB.

Tillsammans representerar valberedningens ledamöter 59,9% av rösterna i Advenica per den 31 december 2020.

Advenicas årsstämma 2021 infaller den 29 april 2021, kl. 16.00. Aktieägare som önskar lämna förslag till Advenicas valberedning kan göra det via e-post till ir@advenica.com eller via brev till Advenica AB, att: Valberedningen, Roskildevägen 1, 211 47 Malmö.

Malmö den 22 januari 2021, Advenica AB (publ)

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Wargéus, styrelseordförande Advenica AB, +46(0)70 731 89 08

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 januari 2021 kl. 09.45.
 

Om Advenica

Advenicas expertis hjälper länder, myndigheter, företag och organisationer att skydda den allra viktigaste digitala informationen. Våra välbeprövade och betrodda cybersäkerhetslösningar isolerar nätverk fysiskt och kopplar samtidigt samman data på ett säkert sätt. Sedan starten 1993 designar, utvecklar och tillverkar vi alla krypto- och segmenteringsprodukter i Sverige för att garantera hög assurans. Läs om vår unika teknologi och dess EU- och nationella godkännanden på högsta säkerhetsnivå på www.advenica.com

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon 08-463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se, www.penser.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.