U

Start » Lyssna på intervjun med Advenicas VD från Västra Hamnen Corporate Finance

Lyssna på intervjun med Advenicas VD från Västra Hamnen Corporate Finance

Advenicas VD Marie Bengtsson deltog den 17 januari i en digital intervju med fondkommissionsbolaget Västra Hamnen Corporate Finance i Malmö.

Västra Hamnen Corporate Finance är ett oberoende värdepappersbolag som bistår företag och dess ägare med rådgivning i samband med företagsaffärer i Sverige och Danmark. Bolaget bedriver därutöver verksamhet som Certified Adviser och erbjuder även tjänsten Marknadsfokus, vilken omfattar uppdragsanalys som ger ökad visibilitet för små och medelstora noterade bolag. I ”Västra Hamnen Möter” träffar de regelbundet företagsledare och beslutsfattare för ett kort samtal kring något aktuellt i deras vardag.

Advenicas VD Marie Bengtsson deltog den 17 januari i en sådan digital intervju och berättade om Bolaget samt svarade på frågor. Inspelningen från detta event finns nu på vår hemsida.

För ytterligare information, kontakta:

Marie Bengtsson, CEO & CFO

E-mail: ir@Advenica.com

Tfn: +46 40 60 80 400

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 januari 2023 kl.15.50.

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.