U

Start » Lyssna på Advenicas VD från nätverksträff 8 april i Malmö

Lyssna på Advenicas VD från nätverksträff 8 april i Malmö

Advenicas VD Marie Bengtsson talade på Friends of Executives VD-nätverksträff den 8 april i Malmö.

Friends of Executive, ett medlemsbaserat VD-nätverk, ordande en VD-träff den 8/4 i Malmö. Advenicas VD Marie Bengtsson var en av talarna och pratade bland annat om varför vi är så sårbara idag, hur cyberhotbilden ser ut och vad företagsledare kan göra för att komma igång med sitt informationssäkerhetsarbete.

Inspelningen från detta event finns på vår hemsida på denna länk.

Om Advenica

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, telefon +46 8 121 576 90, email: certifiedadviser@redeye.se www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.