U

Start » Advenicas VD deltar på Folk och Försvars Rikskonferens 2024

Advenicas VD deltar på Folk och Försvars Rikskonferens 2024

Advenicas VD Marie Bengtsson deltar även i år på Folk och Försvars Rikskonferens som genomförs den 7–9 januari i Sälen.

Varje år sedan 1946 genomför Folk och Försvar Rikskonferensen – Sveriges främsta forum för diskussion om säkerhetspolitik, försvar, samhällets krisberedskap och globala säkerhetstrender. Rikskonferensen samlar varje år cirka 350–400 deltagare och 60–70 talare under tre dagar för kunskapsspridning, samtal och debatt. I fokus står världens säkerhet, Sveriges försvar, människors trygghet och samhällets krisberedskap.

Ett viktigt budskap i år är att både det militära och civila försvaret är grundpelarna för Sveriges gemensamma säkerhet och att deras förenade utveckling och tillväxt är brådskande och en angelägenhet för hela folket.

Advenicas VD Marie Bengtsson är även i år inbjuden till denna mycket viktiga konferens. Läs mer om eventet här.

"Så otroligt viktigt att förstå att vi inte får släppa fokus på det som händer runt omkring oss, och fortsätta stötta för att kunna få leva i en värld där våra värderingar bygger på mänskliga rättigheter och demokrati. Detta ska bli några intressanta och lärorika dagar där jag ser framemot inspirerande föreläsningar och spännande dialoger!" säger Marie Bengtsson, VD på Advenica AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Marie Bengtsson, VD Advenica AB, +46 (0) 703 860 032 marie.bengtsson@advenica.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 januari 2024 kl 08.50.

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, telefon +46 8 121 576 90, email: certifiedadviser@redeye.se www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.