U

Start » Advenica rekryterar PR-ansvarig

Advenica rekryterar PR-ansvarig

Paulina Book har rekryterats till uppdraget som kommunikatör och PR-ansvarig på cybersäkerhetsföretaget Advenica. 

Advenica expanderar inom kommersiella marknadsområden och satsar på ökad försäljning. Paulina Book har därför anställts för en strategisk roll i positionen som PR-ansvarig och ska verka som en förstärkning på marknadsavdelningen och i utvecklingen av bolaget. Paulina kommer fokusera på Advenicas PR- och medieaktiviteter, speciellt inom bolagets nya inriktning Enterprise Solutions, och ska arbeta med att öka medvetenheten om bolagets lösningar inom kritisk infrastruktur.    

”Våra ambitiösa planer på att etablera Advenica inom nya marknadsområden och ha en större närvaro i fler sammanhang kräver att vi har resurser som kan hantera detta ur ett kommunikationsperspektiv. Paulina har rekryterats för sin energi och sin vilja att lyfta dessa aspekter med en mängd nya idéer. Det ska bli oerhört spännande att arbeta med Paulina”, säger Anders Strömberg, VP Marketing, Advenica AB.

Ökade krav på personlig integritet och att hantera framtidens informationsflöden kommer att kräva nya lösningar som Paulina är övertygad om att Advenica kan tillhandahålla. 

”Jag är otroligt glad över att få möjligheten att vara en del av Advenica och inom en bransch som påverkar vårt samhälle i allt större utsträckning. Jag är förväntansfull inför vad vi kan åstadkomma när Advenica tar en ny riktning och position på marknaden med fokus att hjälpa verksamheter ta sitt digitala ansvar”, säger Paulina Book, PR & Media, Advenica AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Einar Lindquist, VD Advenica AB, +46 (0)704-29 98 39, einar.lindquist@advenica.com

Denna information är sådan information som Advenica är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 september 2016 kl.08:45.

Om Advenica

Advenica är en ledande europeisk leverantör av cybersäkerhet. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer avancerade cybersäkerhetslösningar som förhindrar intrång, stöld och dataläckage vid informationsutbyten och möjliggör därmed samverkan mellan och inom nationer, organisationer och system med höga säkerhetskrav. www.advenica.com

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq OMX First North Premier med kortnamnet ADVE. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. www.penser.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.