U

Start » Advenica mottar en order från en ny kund i Singapore

Advenica mottar en order från en ny kund i Singapore

Cybersäkerhetsföretaget Advenica har via sin partner i Singapore, Athena Dynamics Pte Ltd, erhållit en mindre order. Produktbeställningen är på bolagets SecuriCDS Data Diod, DD1000i som säkerställer enkelriktad datatrafik. Leveransen är planerad till första kvartalet 2017 och ordervärdet är på 48 600 euro. 

Advenica, som har säljkontor i Sverige, Finland och Österrike har nu mottagit sin första produktbeställning från Singapore. Beställningen är på bolagets datadioder som garanterar att information endast kan passera i en riktning och därmed hindras känslig information från att färdas i motsatt riktning. Datadioder används primärt för att låta säkra nät ta emot data från öppna eller lägre klassade nät. Produkterna är en robust lösning för säkert informationsutbyte och tillämpningen där SecuriCDS DD1000i ska användas, är för att säkerställa hög grad av integritet för videoövervakningsutrustning till en kund inom kritisk infrastruktur. 

“I vår ambition att skapa en större kundbas för våra produkter är denna order en milstolpe i form av en betydande kund inom kritisk infrastruktur. Vår partner har gjort ett gediget och ihärdigt arbete i att stödja sin kund i urvalsprocessen. Vi ser med tillförsikt fram emot ett fortsatt bra samarbete”, säger Anders Strömberg, VP Marketing, Advenica AB.

I oktober i år godkändes Advenicas datadioder av Försvarsmakten på komponentassuransnivå N3 vilket gjorde bolagets datadioder till de enda godkända dioderna på den nivån. Efter utvärdering av produktens assurans och funktionalitet har kunden valt Advenicas lösning bland konkurrenter i världsklass.

“Vi är imponerade av kvalitén på ingenjörsarbetet och Advenicas professionalism. Det är verkligen uppmuntrande att se, att det hårda arbetet från båda parter har gett resultat. Som utsedd distributör, är detta är inte bara en strategisk seger inom ett viktigt marknadsområde för Athena, utan även en viktig milstolpe och referens för båda parter i Singapore, och Sydostasien. Vi tror att detta, tillsammans med Athenas unika cybersäkerhetslösningar, bör leda till en ny och oöverträffad nivå av skydd för organisationer generellt”, säger Ken Soh, VD, Athena Dynamics Pte Ltd. 

För ytterligare information, vänligen kontakta: Anders Strömberg, VP Marketing Advenica AB, +46 (0)708 16 09 47, anders.stromberg@advenica.com

Denna information är sådan information som Advenica är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 januari 2017 kl.10.15. 

Om Athena Dynamics Singapore

Athena Dynamics (ADPL) är ett teknikföretag och dotterbolag till det noterade börsbolaget BH Global Corporation Ltd, listade på Singapore Exchange (SGX). ADPL är specialiserade på inköp och distribution av cybersäkerhetsprodukter och tjänster för de mest krävande tillämpningarna inom kritisk infrastruktur. Sedan starten, för cirka 2,5 år sedan, har ADPL vuxit snabbt och tilldelas projekt i att skydda sekretessbelagd- och kritisk information inom infrastruktur i både den offentliga och privata sektorn i Singapore. ADPL är nu väl positionerade att upprepa dessa framgångarna i Singapore, Asien och Stillahavsområdet.

Om Advenica

Advenica är en ledande europeisk leverantör av cybersäkerhet. Advenica utvecklar, tillverkar och säljer avancerade cybersäkerhetslösningar som förhindrar intrång, stöld och dataläckage vid informationsutbyten. Med framtidssäkra och hållbara lösningar möjliggör Advenica för organisationer och företag att ta ett digitalt ansvar. Läs mer på www.advenica.com

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. www.penser.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.