U

Start » Advenica inleder strategiskt samarbete med link22

Advenica inleder strategiskt samarbete med link22

Cybersäkerhetsföretaget Advenica och link22 inleder ett strategiskt samarbete inom området för Cross Domain Solutions.

Samarbetet mellan Advenica och link22 gäller flera områden, däribland utveckling, försäljning och kundsupport kring gemensamt utvecklade datadioden: SecuriCDS DD1000i. Genom samarbetet kan kunder få tillgång till en flexibel lösning där link22 står för utveckling av tjänsterna på Advenicas plattform. Syftet med samarbetet är att ge kunder en flexibel, robust och högkvalitativ lösning med ett konkurrenskraftigt pris. Båda bolagen har lång erfarenhet av att utveckla säkerhetslösningar för krävande tillämpningar och vet vad det innebär att utveckla för de mest krävande kunderna.

“Processen att designa och utveckla denna produkt tillsammans med link22 har varit väldigt smidig där fokus helt och hållit har legat på att kunna erbjuda det kunderna behöver. link22 har visat på stor kompetens och vilja att anpassa och optimera vår gemensamma lösning. Vi ser fram emot att utveckla funktionaliteten i SecuriCDS DD1000i löpande i samarbete med kunder och link22. Vi har redan sett att vi tillsammans är ett starkt team som kan lösa kunders problem på ett effektivt sätt.”, säger Anders Strömberg, VP Marketing, Advenica.

“Advenica har på kort tid tagit fram design och produktion av en hårdvaruplattform som har visat sig bemöta de högt ställda kraven från våra kunder. Advenicas kapacitet att tillhandahålla en svensktillverkad lösning är unik och ger oss möjlighet att leverera våra mjukvarutjänster med den tilltro och robusthet våra kunder förväntar sig. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete för att vidareutveckla vår gemensamma lösning.”, säger Conny Ljungqvist, VD, link22.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Einar Lindquist, VD, 46 (0)704-29 98 39, einar.lindquist@advenica.com

Om SecuriCDS DD1000i

SecuriCDS DD1000i innehåller integrerad proxy-hårdvara och kan monteras i ett 19″ racksystem (höjd: 1U). Advenicas datadiod med inbyggd proxy tar skyddet av data till en ny nivå. För att kunna erbjuda en kraftfull lösning för effektiv, riskfri dataöverföring mellan slutna och öppna nätverk designas, utvecklas och testas våra proxies för att möta kraven för hantering av information med mycket högt skyddsbehov.

Om Advenica

Advenica är en ledande europeisk leverantör av cybersäkerhet. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer avancerade cybersäkerhetslösningar som förhindrar intrång, stöld och dataläckage vid informationsutbyten och möjliggör därmed samverkan mellan och inom nationer, organisationer och system med höga säkerhetskrav. www.advenica.com

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq OMX First North Premier med kortnamnet ADVE. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. www.penser.se

Om link22

link22 är ett kompetensföretag som utvecklar, implementerar och underhåller säkerhets- och systemlösningar för kunder med höga säkerhetskrav. Vår mångåriga erfarenhet inom den svenska försvarsindustrin har gjort oss till ledande specialister inom avancerad IT-säkerhet. Vi har en aktiv närvaro hos kunden under utveckling och drift. Det gör att våra lösningar alltid anpassas optimalt till kundens unika förutsättningar och behov. Vi erbjuder en effektiv, snabb och personlig support för alla våra systemlösningar och produkter. www.link22.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.