Skip to main content

Fancy a great job you’ll never really be able to talk about?

Utvecklare säkra inbyggda system

Vi på Advenica jobbar för att skapa en säkrare värld. Våra produkter skyddar den allra viktigaste digitala informationen i vårt samhälle, och bidrar till att vi kan leva våra liv, så som vi vill. Vi hjälper företag, kritisk infrastruktur och demokratiska institutioner att fungera, i en tid av ökande hotbild och attacker. Vi är stolta över att kunna bidra till Rikets säkerhet, och till upprätthållandet av demokratiska värderingar.

Om rollen

Hos oss kommer du få utveckla mjukvaran i säkra inbyggda system. Användningsfallen våra produkter utvecklas för kräver att vi har full kontroll från lågnivå och uppåt. I rollen som utvecklare kommer du tillhöra ett Agilt team med stort eget ansvar för produkt, use case och kunder.

Du arbetar nära FPGA och elektronik-ingenjörer och systemen ni bygger från grunden kan vara med eller utan operativsystem för maximal kontroll. Viktigt är att det är tydliga och robusta lösningar som är enkla att beskriva för en granskande part.

Hos oss finns det stora möjligheter att lära sig mer om olika tekniker och om avancerad cybersäkerhet på högsta nivå.

Du, tillsammans med teamet, har till uppgift att göra våra produkter och våra kunders liv lite bättre varje dag genom att jobba med features, fokusera på scopet för sprinten och sedan visa demo av det som har åstadkommits. För teamet är det naturligt att rätta buggar, testa produkterna för att säkerställa kvalitén och ständigt förbättra hur vi arbetar.

Hos oss på Advenica finns det stora möjligheter att lära sig mer om olika tekniker och om avancerad cybersäkerhet på högsta nivå.

När du börjar utser vi en mentor som kommer att stötta dig via vårt onboarding-program för att du snabbt ska kunna finna dig till rätta i din nya vardag.

 

Om dig

Du har ett genuint intresse för inbyggda system och lågnivåapplikationer i olika former. Utöver din professionella erfarenhet stillar du gärna din nyfikenhet för hur tekniken fungerar på djupet med ett eller ett par hobbyprojekt.

Du är en problemlösande person som tar initiativ och som är beredd att ta ansvar. Logiskt tänkande och matematiskt sinne är till stor hjälp. Troligen kan du växla mellan olika programmeringsspråk och är beredd på att utöka dina kunskaper när så behövs. Du har en examen som högskoleingenjör eller civilingenjör och du är bekväm i att kommunicera med kunder.

På grund av vår verksamhet är tjänsten säkerhetsklassad, vilket innebär att du behöver vara svensk medborgare och att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

 

Sista ansökningsdatum: 2022-06-20