Skip to main content

Fancy a great job you’ll never really be able to talk about?

Senior Utvecklare

Vi på Advenica jobbar för att skapa en säkrare värld. Våra produkter skyddar den allra viktigaste digitala informationen i vårt samhälle, och bidrar till att vi kan leva våra liv, så som vi vill. Vi hjälper företag, kritisk infrastruktur och demokratiska institutioner att fungera, i en tid av ökande hotbild och attacker. Vi är stolta över att kunna bidra till rikets säkerhet, och till upprätthållandet av demokratiska värderingar.

Vill du hjälpa oss att hjälpa till? Är du redo att ta nästa steg i din personliga utveckling?

Om rollen
I rollen som senior mjukvaru-utvecklare kommer du tillhöra ett agilt team. Teamet ansvarar för ett eget produktområde från nyutveckling till leverans och underhåll.

Hos oss finns det stora möjligheter att lära sig mer om olika tekniker och om avancerad cybersäkerhet. Du, tillsammans med teamet, har till uppgift att göra våra produkter och våra kunders liv lite bättre varje dag.

Om dig
Du har en bred erfarenhet av hårdvarunära utveckling. Logiskt tänkande och matematiskt sinne är till stor hjälp. Troligen kan du växla mellan olika programmeringsspråk och vara beredd på att utöka dina kunskaper när så behövs. Förståelse för FPGA:er, elektronikkonstruktion och DevOps är meriterande. Du har troligtvis en civilingenjörsexamen och du är bekväm i att kommunicera med kunder.

På grund av vår verksamhet är tjänsten säkerhetsklassad, det innebär att du behöver vara svensk medborgare och att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.