Skip to main content

Fancy a great job you’ll never really be able to talk about?

Mjukvaruutvecklare för Cross Domain Solutions

Om Advenica

Vi på Advenica jobbar för att skapa en säkrare värld. Våra produkter skyddar den allra viktigaste digitala informationen i vårt samhälle och bidrar till att vi kan leva våra liv så som vi vill. Vi hjälper företag, kritisk infrastruktur och demokratiska institutioner att fungera i en tid av ökande hotbild och attacker. Vi är stolta över att kunna bidra till Sveriges säkerhet och till upprätthållandet av demokratiska värderingar.

Om rollen

Du kommer befinna dig i kärnan av produktutvecklingen för våra Cross Domain Solutions-produkter. Teamet som tillhör vår R&D-avdelning äger hela leveransen från koncept till färdig produkt. 

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer ditt fokus att vara på den mjukvara som driver våra produkter. Du kommer vara involverad i hela kedjan från idé till implementation, leverans och underhåll. Du förväntas bidra aktivt till att vi kontinuerligt förbättrar både vår mjukvara och hur vi utvecklar den.

Teamet jobbar med en modern utvecklingsmetodik som vi ständigt hjälps åt att justera för att passa just oss som team för att vi alltid ska kunna leverera största möjliga värde till kunden.

När du börjar utser vi en mentor som kommer att stötta dig via vårt onboarding-program för att du snabbt ska finna dig till rätta i din nya vardag. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas inom olika teknikområden och avancerad cybersäkerhet. 

Om dig

Du är en problemlösande person som tar initiativ och som är beredd att ta ansvar och ägandeskap.

Du är bekväm i en modern mjukvarustack med Linux som grund och har troligen en lite djupare förståelse för säkerhet och nätverksprotokoll.

Du är lyhörd mot kollegor och nyfiken på ny teknik för att teamet tillsammans ska komma till det bästa slutresultatet för kunden. Du älskar att arbeta tillsammans med dina kollegor, från koncept/teknikstudier, utveckling, verifikation och dokumentation till färdig produkt.

Du är intresserad av kombinationen av hårdvara och mjukvara och vad man kan åstadkomma när man löser problem på rätt ställe.

Du har troligtvis en civilingenjörsexamen eller motsvarande och du är bekväm i att kommunicera med kunder och vara öppen för förändringar under projektet.

På grund av vår verksamhet är tjänsten säkerhetsklassad. Det innebär att du behöver vara svensk medborgare och att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. 

Om teamet/Om avdelningen

Ort

Malmö

Sista ansökningsdatum

31 augusti 2022

Kontaktperson 

Har du några frågor så hör av dig till rekryterande chef Christian Nord, christian.nord@advenica.com, 0705-120970