Skip to main content

Fancy a great job you’ll never really be able to talk about?

Junior Utvecklare

Vi på Advenica jobbar för att skapa en säkrare värld. Våra produkter skyddar den allra viktigaste digitala informationen i vårt samhälle, och bidrar till att vi kan leva våra liv, så som vi vill. Vi hjälper företag, kritisk infrastruktur och demokratiska institutioner att fungera, i en tid av ökande hotbild och attacker. Vi är stolta över att kunna bidra till Rikets säkerhet, och till upprätthållandet av demokratiska värderingar.

Vill du hjälpa oss att hjälpa till - och dessutom bli en värdefull team-medlem? 
 

Om rollen

I rollen som Junior Utvecklare kommer du tillhöra ett agilt team som har ett stort kunnande runt produkter, use case och kunder. Hos oss finns det stora möjligheter att lära sig om olika tekniker och om avancerad cybersäkerhet. Du, tillsammans med teamet, har till uppgift att göra våra produkter och våra kunders liv lite bättre varje dag genom att jobba med features, fokusera på scoopet för sprinten och sedan visa demo av det som har åstadkommits. För teamet är det naturligt att även rätta buggar och att testa produkterna för att säkerställa kvalitén. 

När du börjar utser vi en mentor som kommer att stötta dig, detta tillsammans med ett stort onboarding program gör att du snabbt kan finna dig till rätta i din nya vardag. Teamet du kommer att jobba i är mixat där flera yrkesdiscipliner ingår, där t.ex. programmerare, testare och FPGA utvecklare jobbar tillsammans för att göra skillnad. 

Om dig

Du är en problemlösande person som tar initiativ och som är beredd att ta ansvar. Logiskt tänkande och matematiskt sinne är till stor hjälp. Troligen kan du växla mellan olika programmeringsspråk och vara beredd på att utöka dina kunskaper när så behövs. Om du har förståelse för vad FPGA, Continuous Deployment och DevOps arbete innebär är det meriterande. Du har troligtvis en civilingenjörsexamen och du är bekväm i att kommunicera med kunder.

På grund av vår verksamhet är tjänsten säkerhetsklassad, det innebär att du behöver vara svensk medborgare och att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.