Skip to main content

Fancy a great job you’ll never really be able to talk about?

Junior Testare

Vi på Advenica jobbar för att skapa en säkrare värld. Våra produkter skyddar den allra viktigaste digitala informationen i vårt samhälle, och bidrar till att vi kan leva våra liv, så som vi vill. Vi hjälper företag, kritisk infrastruktur och demokratiska institutioner att fungera, i en tid av ökande hotbild och attacker. Vi är stolta över att kunna bidra till Rikets säkerhet, och till upprätthållandet av demokratiska värderingar.

Vill du hjälpa oss att hjälpa till - och dessutom bli en värdefull team-medlem? 
 

Om rollen

I rollen som Junior Testare kommer du att bidra med att höja kvalitén och säkerställa funktionen på våra produkter. Det finns stora möjligheter att lära sig om olika tekniker och om avancerad cybersäkerhet, framöver kanske du vill specialisera dig på något testområde till exempel automatiserad testning eller PEN-testning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av testplanering och testdesign men även utveckling av testautomatisering och teknisk kravhantering. 

När du börjar utser vi en mentor som kommer att stötta dig, detta tillsammans med ett stort onboarding program gör att du snabbt kan finna dig till rätta i din nya vardag. Teamet du kommer att jobba i är mixat där flera yrkesdiscipliner ingår, där t.ex. programmerare, testare och FPGA utvecklare jobbar tillsammans för att göra skillnad. 

Om dig

Du är en problemlösande person som tar initiativ och som är beredd att ta ansvar. Om du har förståelse för vad Continuous Deployment och DevOps arbete innebär är det meriterande. Det är även meriterande om du har kommit i kontakt med ett ramverk för automatiserad testning. Du har troligtvis en civilingenjörsexamen och du är bekväm i att kommunicera med kunder.

På grund av vår verksamhet är tjänsten säkerhetsklassad, det innebär att du behöver vara svensk medborgare och att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.