Skip to main content

Fancy a great job you’ll never really be able to talk about?

FPGA-verifierare

Vi på Advenica jobbar för att skapa en säkrare värld. Våra produkter skyddar den allra viktigaste digitala informationen i vårt samhälle, och bidrar till att vi kan leva våra liv, så som vi vill. Vi hjälper företag, kritisk infrastruktur och demokratiska institutioner att fungera, i en tid av ökande hotbild och attacker. Vi är stolta över att kunna bidra till Rikets säkerhet, och till upprätthållandet av demokratiska värderingar.

Vill du hjälpa oss att hjälpa? 

 

Om rollen

I rollen som FPGA-verifierare kommer du tillhöra ett agilt team som har ett stort kunnande kring produkter, use case och kunder. 

När du börjar utser vi en mentor som kommer att stötta dig, detta tillsammans med ett onboarding program gör att du snabbt kan finna dig till rätta i din nya vardag. Hos oss finns det stora möjligheter att lära sig om olika tekniker och avancerad cybersäkerhet. 

Ditt team representerar flera yrkesdiscipliner där det är naturligt att tillsammans lösa uppgifterna som behöver utföras, vare sig det är features, scoopet för sprinten eller att regelbundet visa demo mot både teammedlemmar och kunder av vad teamet har åstadkommit.

 

Om dig

Du är en problemlösande person som tar initiativ och som är beredd att ta ansvar och ägandeskap. Att vara lyhörd mot andra yrkesdiscipliner ser du som logiskt för att teamet tillsammans ska komma till det bästa slutresultatet för kunden.

Du har praktisk, kortare eller längre tids erfarenhet, av att verifiera hårdvara med modultester och testbänkar. Du har känsla för detaljer, är noggrann, metodisk och förstår behovet av verifiering och testbänkar med tyngdpunkt på att resultatet fungerar korrekt. Du skall ha en förståelse för VHDL och kunna Python.

Advenicas FPGA produkter har stort fokus på IP-nätverk, Linux, kryptering och cybersäkerhet men avancerade kunskaper är inte ett krav utan vi ser även att du kan utvecklas tillsammans med oss. Du har troligtvis en civilingenjörsexamen eller motsvarande och du är bekväm i att kommunicera med kunder och vara öppen för förändringar under projektet.

På grund av vår verksamhet är tjänsten säkerhetsklassad, det innebär att du behöver vara svensk medborgare och att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.