Skip to main content

Fancy a great job you’ll never really be able to talk about?

Elektronikutvecklare

Vi på Advenica jobbar för att skapa en säkrare värld. Våra produkter skyddar den allra viktigaste digitala informationen i vårt samhälle, och bidrar till att vi kan leva våra liv, så som vi vill. Vi hjälper företag, kritisk infrastruktur och demokratiska institutioner att fungera, i en tid av ökande hotbild och attacker. Vi är stolta över att kunna bidra till Rikets säkerhet, och till upprätthållandet av demokratiska värderingar.

Vill du hjälpa oss att hjälpa till - och dessutom bli en värdefull team-medlem?

Om rollen
I rollen som Elektronikutvecklare kommer du tillhöra ett agilt team som har ett stort kunnande runt produkter, use case och kunder. Hos oss finns det stora möjligheter att lära sig om olika tekniker och om avancerad cybersäkerhet. Du, tillsammans med teamet, har till uppgift att göra våra produkter och våra kunders liv lite bättre varje dag genom att jobba med features, fokusera på scoopet för sprinten och sedan visa demo av det som har åstadkommits. För teamet är det naturligt att även verifiera och se till att produkterna uppfyller olika typer av krav samt att förse vår produktionsavdelning med rätt underlag för tillverkning.

När du börjar utser vi en mentor som kommer att stötta dig, detta tillsammans med ett stort onboarding program gör att du snabbt kan finna dig till rätta i din nya vardag. Teamet du kommer att jobba i stödjer flera andra team med sin kompetens inom elektronik- och mekanikdesign.

Om dig
Du är en problemlösande person som tar initiativ och som är beredd att ta ansvar och ägandeskap. Att vara lyhörd mot andra yrkesdiscipliner ser du som logiskt för att teamet tillsammans ska komma till det bästa slutresultatet för kunden. Troligen kan du växla mellan design, schema och multilayer layout samtidigt som du är beredd på att utöka dina kunskaper när så behövs. Om du har förståelse för utmaningarna med differentiella höghastighetsbussar, EMC och RöS samt har blinda och begravda vior i din verktygslåda är det meriterande. Du har troligtvis en civilingenjörsexamen och du är bekväm i att kommunicera med kunder.

På grund av vår verksamhet är tjänsten säkerhetsklassad, det innebär att du behöver vara svensk medborgare och att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.