U

Start » Telia Cygate Oy lägger order värd 9,4 MSEK på Advenicas Cross Domain Solutions – produkter och tjänster

Telia Cygate Oy lägger order värd 9,4 MSEK på Advenicas Cross Domain Solutions – produkter och tjänster

Advenica har fått en order från Telia Cygate Oy Finland. Ordern är värd 9,4 MSEK och avser Cross Domain Solutions -produkter och tjänster.

Advenica tillhandahåller expertis och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk information upp till Top Secret-klassning. Med dessa lösningar kan länder, myndigheter och företag höja informationssäkerheten och digitalisera på ett ansvarsfullt sätt.

Det finska kontoret har nu fått en ny order på produkter och tjänster, en order värd 9,4 MSEK. Ordern kommer Telia Cygate Oy och kommer att levereras under Q3 och Q4 2022.

Partnerskap med företag som har en viktig roll när det gäller att skapa morgondagens cybersäkerhet är avgörande. Vi är glada över att fler och fler kunder förstår behovet av vår Cross Domain Solutions för skydd. Med hjälp av våra produkter kan kunderna öka informationssäkerheten och därmed bidra till en säkrare värld.

Mikael Puska, CEO Advenica Oy

r ytterligare information, vänligen kontakta:
Mikael Puska, CEO Advenica Oy, +358 (0)50 304 6160, mikael.puska@advenica.com

Denna information är sådan information som Advenica är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 juli 2022 kl. 08.30

 

Om Advenica

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, telefon 08-121 576 90 , email: certifiedadviser@redeye.se, www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.