U

Start » Lyssna på Advenicas VD från investerarevent med tema cybersäkerhet

Lyssna på Advenicas VD från investerarevent med tema cybersäkerhet

Advenicas VD Marie Bengtsson talade den 14 september på ett investerarevent med tema cybersäkerhet - ett event anordnat av Redeye.

Redeye arrangerade den 14 september sitt åttonde cybersäkerhetsseminarium. På grund av den ökande medvetenheten bland företag, investerare och privatpersoner kring ämnet cybersäkerhet, bjuder Redeye på dessa event in flera företag och intressenter som verkar inom cybersäkerhetsområdet.

Advenicas VD Marie Bengtsson deltog den 14 september i Stockholm och berättade om Bolaget samt deltog i en paneldebatt. Inspelningen från detta event finns nu på vår hemsida på denna länk.

För ytterligare information, kontakta: 
Marie Bengtsson, CEO & CFO, E-mail: ir@Advenica.com, Tfn: +46 40 60 80 400

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 september 2022 kl.15.40 CEST.

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.