U

Start » Advenica lanserar nya unika produkter i Datadiod-familjen

Advenica lanserar nya unika produkter i Datadiod-familjen

Nya produkter från Advenica ger fler organisationer möjlighet att säkerställa ett enkelriktat informationsutbyte och därmed skydda den mest skyddsvärda informationen. De nya produkterna har samma prestanda som nuvarande lösningar, men har en mer kompakt storlek. En av produkterna visas nu upp på SEC-T i Stockholm den 19–20 september.

En datadiod förhindrar intrång och bibehåller nätverkets integritet samtidigt som den förhindrar informationsläckor och upprätthåller nätverkets konfidentialitet. Lösningen, med sin höga assurans, skyddar tillgångar för aktörer bland annat inom kritisk infrastruktur och försvarsindustrin.

Advenica erbjuder redan idag två olika modeller av datadioder. Dessa befintliga modeller har nationella godkännanden i flera länder och i Sverige har Advenica även komponentassurans godkännande på nivå N3.
Nu utökas familjen med ytterligare produkter, baserade på samma högassurans-teknik med optisk separation. De nya produkterna har därmed samma höga prestanda som Advenicas övriga datadioder med den stora fördelen av att vara betydligt mer kompakta. Detta gör dem mer lättplacerade och i kombination med det lägre priset blir de mer tillgängliga för fler kunder.
Den nya produkten kommer i två modeller – en som riktar sig mot IT-miljöer och en med ett tydligt fokus på SCADA-miljöer.

En av de nya produkterna kommer att finnas tillgänglig på SEC-T i Stockholm den 19–20 september. Mer information om produkterna kommer inom kort att finnas tillgänglig på Advenicas hemsida.

Det här är en viktig lansering för oss med fantastiska produkter som gör tekniken med datadioder mer tillgänglig för fler kunder. Att skydda sin värdefulla information och kunna utbyta data på ett säkert sätt är något som varje organisation som arbetar med känslig information behöver. De nya produkterna visar att Advenica är en ledande aktör när det gäller högassuranslösningar för kunder med höga krav på informationssäkerhet” säger Marie Bengtsson, tf VD, Advenica AB .

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Marie Bengtsson, tf VD Advenica AB, +46 (0) 703 860 032 marie.bengtsson@advenica.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 september 2019 kl. 14.45.

Om Advenica

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon +46 (0)8 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se, www.penser.se


Press Contact & Media

Advenica's press contact page and media library is an indispensable resource for journalists, analysts and anyone seeking up-to-date and comprehensive information about the company.

Advenica on MyNewsdesk

Advenica's MyNewsdesk profile page is a valuable resource for gaining insight into the company's latest news, press releases and events.

Advenica on Redeye

Deepen your understanding of Advenica's direction and strategies. At Redeye, you can access current information about the business, financial development and future prospects.