U

Start » Advenica lanserar andra generationen av datadioden DD1G för Gigabit-dataflöde

Advenica lanserar andra generationen av datadioden DD1G för Gigabit-dataflöde

Advenica lanserar nu andra generationen av sin datadiod DD1G för enkelriktat Gigabit-dataflöde.

DD1G är en hårdvarudatadiod som garanterar envägskommunikation för Ethernet lager 2. Produkten utgör en central del i Advenicas datadiodportfölj och kan användas antingen som en fristående och robust cybersäkerhetslösning eller i kombination med Advenicas proxy-mjukvara Data Diode Engine för mer avancerade applikationer.

Den andra generationen har väsentliga uppgraderingar av användbarhet och design samt flera nya funktioner. Tre olika monteringsalternativ kombineras i en modell; fristående, rack och DIN-skena. Den nya DD1G stödjer även standarden Power-over-Ethernet (PoE), vilket möjliggör skalbarhet och förenklar installationer.

Den nya generationen av DD1G är ett bevis på den fortsatta investeringen i Advenicas portfölj av datadioder.

Mer information om Advenica Data Diode DD1G finns på vår hemsida.

För mer information, vänligen kontakta
Marie Bengtsson, VD Advenica AB, +46 (0) 703 860 032, marie.bengtsson@advenica.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 juni 2024 kl. 11.20.

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.