U

Start » Advenica inleder partnerskap med Nixu

Advenica inleder partnerskap med Nixu

Advenica och Nixu inleder ett partnerskap gällande cybersäkerhetslösningar. Samarbetet gör Nixu till en helhetsleverantör av Advenicas produkter inom Nordeuropa.

Säker digitalisering är en stor utmaning för de flesta organisationer idag. För att skydda värdefull information inser fler företag och myndigheter vikten av att använda cybersäkerhetslösningar med hög assurans. Advenica erbjuder expertis och unika, tekniskt avancerade, hållbara och framtidssäkra cybersäkerhetslösningar.

För att kunna erbjuda Advenicas unika VPN-krypteringssystem och Cross Domain Solution lösningar till fler kunder, inleder Advenica nu ett samarbete med Nixu. Nixu är ett europeiskt cybersäkerhetsföretag som hjälper organisationer att omfamna digitaliseringen på ett säkert sätt. Med nästan 400 cybersäkerhetsproffs hjälper de företagskunder över hela världen. Nixu kommer nu att fungera som en helhetsleverantör av Advenicas produkter inom Nordeuropa.

“Vi ser fram emot att samarbeta med Advenica, som är känt för sina världsledande cybersäkerhetslösningar med hög assurans”, säger Kim Westerlund, Chief Development Officer på Nixu Corporation.

“Vi är mycket nöjda med samarbetet med Nixu. Med deras digitaliseringserfarenhet får vi en partner som har en organisation redo att hjälpa kunderna med cybersäkerhetslösningar. Vi ser fram emot möjligheterna som det här kommer att ge båda våra företag”, säger Marie Bengtsson, tf VD Advenica AB.

r ytterligare information, vänligen kontakta:
Marie Bengtsson, tf VD Advenica AB, +46 (0) 703 860 032 marie.bengtsson@advenica.com

Denna information är sådan information som Advenica är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 april 2019 kl. 08.45. 

Om Advenica

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon +46 (0)8 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se, www.penser.se


Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.