U

Start » Advenica förstärker den svenska sälj-organisationen

Advenica förstärker den svenska sälj-organisationen

För att kunna utveckla Bolaget och nå ut till fler kunder och även fler kundsegment har Advenica nyligen förstärkt sin svenska säljorganisation med två personer.

I rollen som VP Sales Sweden har Rickard Nilsson börjat. Rickard har lång erfarenhet från kommersiella roller inom försäljning & management, främst inom automationsbranschen. Han blir nu ansvarig för Advenicas säljorganisation. Samtidigt har Mikael Holmgren börjat som Executive Sales Representative. Mikael har över 30 års erfarenhet från IT- och säkerhetsbranschen, både inom marknadsföring och försäljning.

Rickard och Mikael ska nu, tillsammans med Björn Mogren som redan arbetar som Executive Sales Representative på Advenica, förstärka Advenicas förmåga att nå ut djupare och bredare samt till fler segment. Bolaget ser en stor potential i stärkt IT-säkerhet inom kritisk infrastruktur men även inom näringslivet.  Här finns många bolag som har känsliga system och konfidentiella data. För att skydda dem behöver de säkerhetslösningar på en högre nivå och Bolaget ser er stor potential i att kunna accelerera tillväxten genom att nå ut bredare till dessa kundsegment.

"Vi se fram emot att nu kunna nå ut till fler kunder. Det finns flera kundsegment som vi ser en stor potential i – kundsegment som har känslig information som behöver skyddas på en högre nivå" säger Marie Bengtsson, VD Advenica.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Marie Bengtsson, VD Advenica AB, +46 (0) 703 860 032 marie.bengtsson@advenica.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 juni 2022 kl.09.10.
 

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, telefon +46 8 121 576 90, email: certifiedadviser@redeye.se www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.