U

Start » Advenica får order värd 25 MSEK från svensk myndighet för utveckling av kryptoprodukter

Advenica får order värd 25 MSEK från svensk myndighet för utveckling av kryptoprodukter

Advenica har erhållit en order från en svensk myndighet gällande produktutveckling. Ordern är värd 25 MSEK och leverans ska ske under andra halvåret av 2024 och första kvartalet av 2025.

Advenica är sedan länge en väletablerad och betrodd leverantör av cybersäkerhetslösningar till försvarskunder, både i Sverige och internationellt. Detta är kunder vars verksamhet kräver högassuranslösningar för att värna om den mest skyddsvärda informationen.

En order gällande fortsatt utveckling av en krypteringsprodukt har nu erhållits från en svensk myndighet. Leverans av ordern kommer att ske under andra halvåret av 2024 och första kvartalet 2025.

"Vi är stolta över att få fortsatt förtroende från vår myndighetskund att utveckla produkter som skyddar den mest värdefulla informationen. Advenica har en stor erfarenhet av lösningar för den högsta säkerheten – lösningar som bidrar till en säkrare värld."

                                         Marie Bengtsson, VD Advenica

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Marie Bengtsson, VD Advenica AB, +46 (0) 703 860 032 marie.bengtsson@advenica.com

Denna information är sådan information som Advenica är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 juli 2024 kl.17:15.
 

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.