U

Start » Advenica får order på tjänster värd 3,8 MSEK från finsk myndighet

Advenica får order på tjänster värd 3,8 MSEK från finsk myndighet

Advenica har fått en utökad order från en finsk myndighet. Affären avser tjänster och är värd 3,8 MSEK över tre år.  

Advenica har lång erfarenhet av att arbeta med kunder som efterfrågar lösningar som skyddar den mest skyddsvärda informationen. För att skydda sådan information är datadioder det säkraste alternativet. Funktionen hos en datadiod är att tillåta data att passera framåt, samtidigt som data blockeras i motsatt riktning. Och eftersom det inte är programvara kan det inte attackeras direkt av skadlig programvara, vilket resulterar i hög säkerhet. Varje organisation som använder känslig information har stor användning av en datadiod för att skydda sin värdefulla information och för att uppnå ett säkert utbyte av data.

Advenica Oy har nu fått en order på tjänster kopplade till tidigare levererade datadioder från en finsk myndighet. Ordern kommer att ge Advenica en återkommande intäkt i 3 år.

"Vi är stolta över att de finska myndigheterna väljer oss som leverantör av cybersäkerhetslösningar som skyddar deras kritiska information" säger Sami Hyytiäinen, Country Manager Advenica Oy.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Sami Hyytiäinen, Country Manager Advenica Oy, +358 405 164 229, sami.hyytiainen@advenica.com

Denna information är sådan information som Advenica är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 juni 2024 kl.16.35.
 

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.