U

Start » Advenica får order från finska staten

Advenica får order från finska staten

Advenica har fått en order från den finska staten gällande krypteringsprodukter och tillhörande tjänster. Ordern är värd 4 MSEK.

Advenica är en väletablerad och betrodd leverantör av cybersäkerhetslösningar till försvars- och myndighetskunder. Lösningarna baseras på Advenicas tillförlitliga teknologi och är godkända för krypterad kommunikation på den högsta nivån inom EU.

En order gällande leverans av krypteringsprodukter och tillhörande tjänster har mottagits från den finska staten. Produkterna levereras under Q3 2024 och de relaterade tjänsterna kommer att ge löpande intäkter under tre år.

Denna order är ett bevis på vår långsiktiga relation med den finska staten och deras fortsatta förtroende för våra produkter och tjänster. Vi är kända för att leverera lösningar som skyddar den mest känsliga informationen.

                      Sami Hyytiäinen, Country Manager Advenica Oy

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Sami Hyytiäinen, Country Manager Advenica Oy, +358 405 164 229, sami.hyytiainen@advenica.com

Denna information är sådan information som Advenica är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 juli 2024 kl.14:15.

Om Advenica-koncernen

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com 

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Redeye AB, www.redeye.se

Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.