U

Start » Advenica erhåller order värd 5,7 MSEK från finsk kund

Advenica erhåller order värd 5,7 MSEK från finsk kund

Advenica, en ledande europeisk leverantör av cybersäkerhetslösningar, har fått en ny beställning från en kund som arbetar nära Finlands National Security.

Digitaliseringen innebär att fler enheter är anslutna till Internet – vilket är praktiskt, men det ökar också de möjliga attackvägarna in till IT-strukturen. Att undvika digital kommunikation är knappast en lösning, och det enda sättet att undgå attackerna är att arbeta med cybersäkerhet på ett konsekvent och strukturerat sätt. Därför har flera finska kunder inom den offentliga sektorn redan valt Advenicas certifierade krypterings- och segmenteringsprodukter.

Den nya beställningen, värd 5,7 MSEK, kommer från en kund som arbetar nära Finlands National Security. Beställningen avser Advenicas Cross Domain Solution-produkter samt tjänster. Leverans är planerad till Q4 2019. Branschens art och omständigheterna beträffande leveransen och kunden innebär att ytterligare information om slutkunden inte kommer att publiceras.

“Vi ser en tydligt växande efterfrågan på cybersäkerhetslösningar som möter olika organisationers höga krav på informationssäkerhet – och våra unika cybersäkerhetslösningar med hög assurans är exakt vad dessa kunder behöver” säger Mikael Puska, CEO, Advenica Oy.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Marie Bengtsson, tf VD Advenica AB, +46 (0) 703 860 032 marie.bengtsson@advenica.com

Denna information är sådan information som Advenica är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 september 2019 kl. 08.45.

Om Advenica

Advenica tillhandahåller expertis, hög assurans och cybersäkerhetslösningar i världsklass för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassning. Med oss stärker länder, myndigheter, företag och organisationer informationssäkerheten och digitaliserar ansvarsfullt. Bolaget grundades 1993 och har EU-godkännande på högsta säkerhetsnivå. Våra unika produkter designas, utvecklas och tillverkas i Sverige. Läs mer på www.advenica.com

Advenica AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North Premier Growth med kortnamnet ”ADVE”. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon +46 (0)8 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se, www.penser.se


Presskontakt & Media

Advenicas presskontaktsida och mediabibliotek är en oumbärlig resurs för journalister, analytiker och alla som söker aktuell och omfattande information om företaget.

Advenica på MyNewsdesk

Advenicas MyNewsdesk profilsida är en värdefull resurs för att få insikter om företagets senaste nyheter, pressmeddelanden och evenemang.

Advenica på Redeye

Fördjupa din förståelse för Advenicas inriktning och strategier. På Redeye kan du ta del av aktuell information om verksamheten, finansiell utveckling och framtidsutsikter.