Skip to main content

Fancy a great job you’ll never really be able to talk about?

Applikationsutvecklare

Vi på Advenica jobbar för att skapa en säkrare värld. Våra produkter skyddar den allra viktigaste digitala informationen i vårt samhälle och bidrar till att vi kan leva våra liv så som vi vill. Vi hjälper företag, kritisk infrastruktur och demokratiska institutioner att fungera i en tid av ökande hotbild och attacker. Vi är stolta över att kunna bidra till rikets säkerhet och till upprätthållandet av demokratiska värderingar.


Om rollen

I rollen som Applikationsutvecklare kommer du tillhöra ett agilt team som har ett stort kunnande runt produkter, use case och kunder. 

Ditt team representerar flera yrkesdiscipliner och tillsammans bidrar ni med olika perspektiv när ni löser uppgifterna som behöver utföras, vare sig det är features, scopet för sprinten eller att regelbundet visa demo av vad teamet har åstadkommit mot både teammedlemmar och kunder. 

Du arbetar, tillsammans med dina kollegor, från koncept/teknikstudier, utveckling, verifikation, dokumentation till färdig produkt. 

När du börjar utser vi en mentor som kommer att stötta dig via vårt onboarding-program för att du snabbt ska finna dig till rätta i din nya vardag. 

Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas inom olika teknikområden och avancerad cybersäkerhet. 


Om dig

Du är en problemlösande person som tar initiativ och som är beredd att ta ansvar och ägandeskap. Du är lyhörd mot andra och nyfiken på ny teknik för att teamet tillsammans ska komma till det bästa slutresultatet för kunden. 

Som applikationsutvecklare sätter du användaren i centrum och harerfarenhet av Java. Har du erfarenhet av användargränssnitt och UX är det ett stort plus.

Du har troligtvis en civilingenjörsexamen eller motsvarande och du är bekväm i att kommunicera med kunder och vara öppen för förändringar under projektet.

På grund av vår verksamhet är tjänsten säkerhetsklassad. Det innebär att du behöver vara svensk medborgare och att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. 


Arbetsplats

Advenicas lokaler i Malmö 

 

Sista ansökningsdatum: 2022-06-30